Gemeente Wijdemeren


Nieuwe gemeentegids

De gemeentegids 2009/2010 is uit.

Op vrijdag 10 april is de nieuwe gemeentegids huis aan huis verspreid. Als u een nee/nee sticker op uw brievenbus heeft, dan heeft u geen gids ontvangen en kunt u deze gratis ophalen bij één van de afhaalpunten bij u in de buurt.

Boordevol informatie
Traditiegetrouw staat de gemeentegids boordevol informatie. Nieuw dit jaar is de Wmo-wijzer met alle informatie over de Wet maatschappelijke ondersteuning. Ook vindt u in de gids de evenementenkalender 2009, de speciale Ouderenwijzer, de recreatiewijzer en een Milieuwijzer met onder andere de ophaalkalenders van de GAD. De gids bevat uiteraard uitgebreide informatie over de dienstverlening van de gemeente.

Vermeldingen
Tot slot ontbreekt het overzicht van alle instellingen en verenigingen in Wijdemeren niet. De uitgever heeft geprobeerd de vermeldingen van instellingen en verenigingen zo goed mogelijk te actualiseren. Eventuele wijzigingen kunt u digitaal doorgeven.

Wijzigingen vermeldingen instellingen en verenigingen doorgeven.

Afhaalpunten gids
De gemeentegids kunt u gratis afhalen bij de onderstaande afhaalpunten:
- Ankeveen: het Wapen van Ankeveen

- Nederhorst den Berg: Drukkerij Dunnebier, De SPOT en het postagentschap in de AH
- Kortenhoef: postagentschap in Super de Boer en de oude school
- Loosdrecht: postagentschap in de drogisterij, bibliotheek, VVV en het gemeentehuis

Nabezorging
Bent u niet in de gelegenheid een gids op te halen? Dan kunt u een e-mail sturen naar verspreiding@totaallokaal.nl. U krijgt de gids dan nabezorgd.

(16-04-2009)