Datum: 20090416 Titel: Heeii.com en Bizon Mediagroep sluiten meerjarige miljoenendeal Arnold zegt: ANP perssupport, index Titelbalk gaf: Public Site : Press Release Portal - DETAIL

Heeii.com en Bizon Mediagroep sluiten meerjarige miljoenendeal

16/04/2009 08:00

Heeii

Groningen, 16 april 2009

Heeii.com en Bizon Mediagroep zijn overeengekomen dat Bizon Media tot 2011 alle offline media-aandacht voor Heeii zal verzorgen. Voor een internet startup, 'voor Nederlandse begrippen', een uitzonderlijk omvangrijke deal.

"Heeii. een aanrader!"

Heeii.com levert aanbevelingstechnologie (recommendation technology). Het systeem geeft aanbevelingen - 'aanraders' - van voor de gebruiker relevante webpagina's. Dit doet Heeii in de vorm van een zogenaamde plug-in of add-on voor de webbrowser: Wanneer een gebruiker Heeii op zijn of haar computer geïnstalleerd heeft, is de webbrowser uitgebreid met een zijbalk waarin tien aanbevelingen worden getoond, voorzien van één advertentie. Van deze advertentie is duidelijk aangegeven dat het een aanbeveling is waarvoor een adverteerder betaalt.

Omvangrijke Deal

"Voor Nederlandse begrippen is de deal met Heeii.com zeer omvangrijk", licht Hans Moerkerk, directeur van de Bizon Mediagroep toe. "Enerzijds omdat het hier om een startup gaat, anderzijds omdat het om erg veel offline exposure gaat voor een online dienst. Dit onderstreept alleen maar dat we echt in het concept geloven."

Mediamix

"We hebben een palet aan media in ons bereik," gaat Moerkerk verder. "De meeste mensen kennen ons van de A0-posterframes, maar we gaan voor Heeii.com onze volledige mix inzetten, in samenwerking met onze partners waaronder Boomerang, NL-tijdschriften, en Radio Decibel.

Structurele aandacht

De campagnes in samenwerking met Bizon Mediagroep zullen verspreid over 2009 en 2010 plaatsvinden. "Ik ben erg blij dat we Heeii.com in over zo'n lange periode structureel onder de aandacht kunnen blijven brengen," zegt Edwin Kuipers, bedenker van Heeii.com. "We hebben nu de benodigde adem voor de introductie van een dergelijke innovatie. We hebben best wat uit te leggen, maar één ding is zeker: Recommendation technology is here to stay. We gaan vanuit Nederland de wereld veroveren!"

"Eindelijk weer eens iets nieuws en uitdagends op dit gebied in Nederland."

Nils Rooijmans, voormalig Head of Search and Research van ilse media.

"Heeii is StumbleUpon plus Google Suggestions"

Kristen Nicole, Lead Writer at Mashable.com

De software is voor iedereen gratis te downloaden van http://www.heeii.com/





http://www.heeii.nl/