Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.00 uur

Utrecht, 16-04-2009

Rijden onder invloed

ZEIST- Op woensdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 19.00 uur werd de 38-jarige man uit Maarn gecontroleerd op de Schaerweijdelaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 795 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Scootercontrole

ZEIST/BUNNIK- Op woensdag werd van 07.00 uur tot 14.00 uur een verkeerscontrole gehouden op verschillende locaties waar onder Amersfoortseweg, Slotlaan, Arnhemse bovenweg en de Schoudermantel. Er werden onder meer 48 bekeuringen uitgeschreven voor rijden zonder gordel, 66 bekeuringen voor het rijden met te hoge snelheid en 2 bekeuringen voor het niet dragen van de valhelm. Uiteindelijk werden in totaal 175 bekeuringen uitgeschreven.

Over de kop

WERKHOVEN- Op woensdagavond raakte een automobilist gewond nadat zijn auto over de kop was geslagen. Omstreeks 23.30 uur kreeg de politie de melding dat een auto over de kop was geslagen aan de Werkhovenseweg. Vermoedelijk door te hoge snelheid raakte de auto in een bocht in de slip, sloeg meerdere keren over de kop en kwam tot stilstand in een weiland. De 32-jarige bestuurder uit Leusden had o.a. een hoofdwond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.