Ingezonden persbericht


Skytaxi 090414 concept Librije

CULINAIR TOT VÉR BOVEN DE WOLKEN.

RESTAURANT "DE LIBRIJE" EN AIRTAXI-BEDRIJF "SKY-TAXI.NL" GAAN SAMENWERKEN

Restaurant "De Librije" in Zwolle en airtaxibedrijf "Sky-taxi.nl" gaan samen arrangementen bieden waarin vliegen met zakenjets gecombineerd kan worden met een culinaire verzorging op het allerhoogste niveau in de luchtvaart.

Hierbij richten de bedrijven zich op twee potentiële groepen afnemers.

Enerzijds de reizigers, die normaliter al gebruik maken van business jets, maar nu zoeken naar een gunstiger kostenniveau zonder een concessie te willen doen aan kwaliteit en privacy. Anderzijds worden ook arrangementen geboden waarbij het puur gaat om de unieke wijze van vliegen in combinatie met culinair topgenot. Daarbij kan men ook vanaf vliegveld Teuge vliegen. Dit veld ligt zo'n 25 minuten van restaurant " De Librije",

Zowel voor Sky-taxi als voor restaurant "de Librije" betekent dat een uitdaging.

"Onze piloten zijn altijd al ook gastheer, meer dan alleen de vakman die iemand van A naar B brengt. Dat krijgt in deze samenwerking uiteraard een extra betekenis!", zo stelt Roland Kortenhorst, oprichter/ directeur van Sky-Taxi." Ook voor "De Librije" vraagt de samenwerking creativiteit. "De vliegtuigen van Sky-taxi hebben geen pantry of koeling. Alles moet in de keuken in Zwolle gedaan worden. Desondanks willen wij onze gasten een onvergetelijke culinaire belevenis meegeven. Het prikkelt ons tot verassende oplossingen.." vertelt Thérèse Boer, samen met haar man Jonnie eigenaar van "de Librije"`.

Zoals overal in de reiswereld wordt ook bij het charteren van business jets veel scherper op kosten gekeken. De economische Citation Mustang jets van Sky-taxi zijn daarin een welkome oplossing. De nieuw ontwikkelde toestellen staan tegelijk bekend om hun stille cabines. "Steeds meer top-klanten komen bij ons omdat we goedkoper zijn met nog steeds een geweldig vlieg-comfort. Als klanten daarbij in plaats van de standaard verzorging iets heel bijzonders vragen, willen we dat uiteraard kunnen leveren. Dat kan nu met " De Librije", aldus Roland Kortenhorst.

Voor " De Librije" was de samenwerking niet meer dan logisch. Het bedrijf heeft zich met veel innovatie en nieuwe ideeën op weten te werken tot de absolute top. "Dan is de sprong om ook iets fantastisch te kunnen leveren op 12 km hoogte niet helemaal onverwacht" zo geeft Thérèse Boer aan.

Restaurant (en hotel) De Librije in Zwolle heeft zich in de laatste vijftien jaar ontwikkeld tot een van 's lands bekendste restaurants. Geen restaurant heeft méér jaren de titel "beste restaurant van Nederland" gevoerd. Aan de onderneming zijn drie Michelin sterren toegekend.

Sky-taxi.nl op Schiphol-Oost en Rotterdam Airport is vorig jaar gestart. Het bedrijf biedt met kleine zakenjets maatwerk reizen. Vanuit een bedrijfsconcept zonder poespas kan dat voor scherpe prijzen.

Doordat altijd rechtstreeks wordt gevlogen, op zo'n 1200 bestemmingen in Europa, wordt een enorme tijdwinst geboden.

Verdere inlichtingen:

Thérèse Boer: 06 - 41 54 71 52

Roland Kortenhorst 06 - 51 60 64 02


---- --