Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Marc de Roos en Rob van Kouwen starten Multividuals

Muiderberg, 16 april 2008 - Marc de Roos en Rob van Kouwen werken samen in Multividuals Organisatieadvies. Marc de Roos was 11 jaar werkzaam als adviseur bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. De laatste twee jaar als partner binnen de adviesgroep Organisatieontwikkeling. Rob van Kouwen is sinds 1999 als communicatie-, organisatieadviseur en interim manager actief vanuit Van Kouwen Communicatiemanagement. Daarvoor was hij ondermeer werkzaam bij Twynstra Gudde.

Multividuals
Multividuals adviseert en begeleidt organisaties, teams en individuen bij prestatiegerichte organisatieontwikkeling. Het betrekken en benutten van de creativiteit en de gedrevenheid van mensen typeert de aanpak van Multividuals. Met ondermeer de specifieke expertise op het gebied van managementsimulaties, gaming en werken met de kracht van verhalen zorgt Multividuals voor impact en prestatieverbetering bij haar opdrachtgevers. Zowel intern als extern.

Multviduals is preferred partner van Twynstra Gudde op het gebied van managementsimulaties en gaming en werkt nauw samen met dit bureau rond personal branding.

Noot voor de redactie,