Colfield maakt nominaties award 'Meest klantgerichte serviceorganisati

16/04/2009 20:02

Colfield B.V.

Rotterdam, 16 april 2009 - De nominaties voor de award Meest klantgerichte serviceorganisatie zijn bekend. Uit een lijst van 50 bedrijven waar Colfield onderzoek heeft verricht naar de tevredenheid van de interne en externe klant zijn de volgende genomineerden geselecteerd: Hoogheemraadschap Rijnland, Port of Rotterdam, Capri Hartrevalidatie en Sekondant. Op 21 april zal tijdens het seminar Klanttevredenheid: wat levert het u op? de winnaar bekend gemaakt worden.

De uitreiking van de award is een initiatief van Colfield Research, door wie het afgelopen jaar veelvuldig klant- en medewerkertevredenheidonderzoeken zijn uitgevoerd. De award beloont de serviceorganisatie die in 2008 het best beoordeeld is door haar klanten, de meeste ambitie heeft ten aanzien van klanttevredenheid en daar in 2008 de grootste stappen in gemaakt heeft.

Over het seminar

Met het seminar 'Klanttevredenheid: wat levert het u op?' speelt Colfield in op de huidige marktsituatie, waarbij bedrijven nauwlettend naar kostenbesparingen moeten kijken, maar tegelijkertijd niet in de valkuil moeten stappen dat de klant niet langer centraal wordt gesteld. Egbert Jan van Bel, auteur van het boek Kloteklanten, en Alexander Hamel, Directeur klantenservice T-Mobile, geven hun visie op de toegevoegde waarde van klanttevredenheid. Aanmelden voor dit seminar kan via houseofserviceconcepts@colfield.nl.

Over Colfield Group

Colfield Group is marktleider op het gebied van service management en service innovatie. Colfield helpt organisaties hun dienstverlening meetbaar op een hoger niveau te brengen. Young Colfield richt zich op de ontwikkeling van jong talent op deze gebieden door middel van management traineeships en maatwerkprogramma's.

Colfield Group is onderdeel van QNH, marktleider in business integration van uit de visie dat het integreren van verschillende businessprocessen tot fundamenteel betere resultaten leidt. Sinds 2004 helpt QNH haar klanten met 420 specialisten in Nederland, België en Polen beter presteren.





http://www.colfield.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,