Politie Brabant-Noord

Vughtse vrouw vermist

Vught, 16-04-2009

Sinds dinsdag 14 april 2009 wordt de 55-jarige mevrouw Liesye (Liesje) Sangsily - Tallane vermist. Zij vertrok na een onenigheid met haar echtgenoot die ochtend rond 08:00 uur in verwarde toestand vanuit haar woning aan het Vaarvonder. Tot op heden ontbreekt elk spoor van haar en de familie vreest voor haar gezondheid. Er is vooralsnog geen aanleiding aan te nemen dat zij het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Mevrouw Sangsily is Indisch en ongeveer 1.65 meter groot. Zij heeft een bol gezicht, een tenger postuur en zwart haar tot op haar schouders. Zij draagt dit meestal achterover. Ten tijde van haar vermissing droeg zij een blauwe spijkerbroek en blauwe sportschoenen. Daarboven droeg ze een groene trui met zwarte stippen. Mogelijk droeg ze een blauw spijkerjack over haar trui. Mevrouw spreekt slecht Nederlands. Zover bekend is ze te voet weggegaan.

Oproep

De politie roept mensen op zich te melden die denken te weten waar mevrouw Sangsily nu is of als ze haar de afgelopen dagen hebben gezien. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie Brabant Noord via het landelijk politienummer 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.