Intronics b.v. officiële distributeur van Hikvision


BARNEVELD, 20090416 -- Hikvision, wereldwijd één van de grootste producenten van Securityproducten, heeft Intronics (www.intronics.nl) en haar zustermaatschappijen binnen de TKH Group (www.tkhgroup.com) aangesteld als distributiepartner voor vele landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Als fabrikant van DVR's, Video encoders, IP en analoge camera's heeft Hikvision een aandeel van meer dan 50% op de Chinese markt. Hikvision is specialist op het gebied van H.264 compressie en kwam al in 2004 met de eerste op H.264 compressie gebaseerde producten op de markt.
"Met Intronics en haar zustermaatschappijen zijn we in staat om in vele landen, in locale talen en tijdzones onze producten in de markt te zetten en om onze klanten te ondersteunen" aldus Jiang Feng Zhi van Hikvision. "Met snelle leveringen, een goede voorraad en ondersteuning, is de TKH Group waartoe Intronics behoort de beste optie voor ons om de deze markt te benaderen".
"Hikvision heeft een bewezen reputatie en een groot omzetvolume. Die combinatie levert kwalitatieve producten tegen een concurrerende prijs. Samen met Hikvision zullen we deze via het indirecte verkoopkanaal in de markt zetten", zegt Bas de Leeuw, manager Securityproducten bij Intronics. In het huidige economische klimaat is er duidelijk een vraag naar betaalbare systemen met goede kwaliteit.
Op de aankomende Safety en Security beurs die zal plaatsvinden van 21 t/ 23 april in de Amsterdam RAI zal Hikvision aanwezig zijn op de stand van Intronics (HAL 11, Stand 508).

Over Hikvision
Hikvision is de toonaangevende leverancier van digitale video surveillance producten met het hoofdkantoor in China. Het bedrijf heeft drie decennia lang ervaring in onderzoek en ontwikkeling van videotechnologie.

Hikvision biedt de meest geavanceerde H.264-oplossing voor de digitale surveillance industrie die is gebaseerd op merkeigen gepatenteerde algoritmes. Zij staat al drie jaar op rij in de Top 50 van High-tech snelgroeiende ondernemingen in China. Tevens is Hikvision uitgeroepen tot Forbes' meest potentiële (MSE) bedrijf in China (nr. 4 in 2008).


Over Intronics
De Intronics groep is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van systemen en oplossingen op het gebied van informatie, dataservices, retail, security en industriële automatiseringsproducten en componenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en de dochterondernemingen zijn gevestigd in België, Spanje, Zweden en Polen. Intronics b.v. heeft zich ontwikkeld als een betrouwbare partner en focust zich op persoonlijk contact en goede service aan al haar klanten.

Uitstekende relaties met zowel leveranciers als klanten in Europa en het Verre Oosten zorgen ervoor dat Intronics b.v. op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, waardoor zij haar assortiment up-to-date kan houden. Intronics is een onderdeel van de TKH-Group, een aan de effectenbeurs in Amsterdam genoteerde onderneming. Een deel van de producten wordt door bedrijven binnen de TKH-group geproduceerd.





Ingezonden persbericht