Ingezonden persbericht

Persbericht ­ 16 april 2009

De Top 400 klassieke favorieten op Radio 4
Online Stemmen voor Top 400

Radio 4 brengt van 11 tot en met 15 mei de 400 meest favoriete klassieke muziekwerken van de luisteraar. Het klassieke radiostation zendt de Radio 4 Top 400 uit tussen 07.00 en 20.00 uur. De presentatie is in handen van Maartje van Weegen, Mark Brouwers, Maartje Stokkers en Frits Bloemink.

Radio 4 online

Luisteraars kunnen stemmen via www.radio4.nl of per post naar Radio 4 Top 400, Antwoordnummer 42, 1200 VB te Hilversum. Naast de uitgebreide keuzelijst, kunnen luisteraars zelf favorieten aandragen. Vooral Johann Sebastian Bach en Ludwig van Beethoven zijn favoriet bij de Radio 4 luisteraar, zo blijkt uit de tussenstand. Beide componisten bezetten op dit moment elk drie plaatsen in de top 10.

Wie stemt voor de Radio 4 Top 400 maakt bovendien kans op een abonnement voor één van de concertseries van Radio 4: de Vrijdag van Vredenburg of de ZaterdagMatinee.

Nieuwe concertagenda op Radio4.nl

Wie graag een keer deze of andere klassieke concerten wil bijwonen, vindt nu op www.radio4.nl de nieuwe concertagenda. Hierin staan alle klassieke muziek evenementen op een overzichtelijke manier weergegeven. Met achtergrondinformatie over de muziek, de componisten en uitvoerende muzikanten, evenals informatie over beschikbaarheid en kaartverkoop.

Voor meer informatie: www.radio4.nl