( BW)(DATANGO-AG) datango op het VNSG-jaarcongres: De financiële crisis als kans gebruiken

BERLIJN--(BUSINESS WIRE)--Mar 26, 2009-- Nederlandse SAP-gebruikersgroep discussieert in Maastricht over mogelijkheden en risico’s in de IT-branche

„No borders“: Iedere crisis biedt ook een kans – een kans die territoriale grenzen overschrijdt. Deze centrale boodschap brengt het „VNSG Congres 2009“ aan Nederlandse SAP-gebruikers over. Dit motto wordt ook door datango onderschreven. datango is op 16 en 17 april in het MECC in Maastricht vertegenwoordigd. De specialist voor de professionele invoering van Enterprise-applicaties trotseert de alomtegenwoordige economische crisis met hoge omzetcijfers en wereldwijde expansie. Met de EPSS-oplossing „datango performance suite“ geeft het bedrijf zijn klanten de mogelijkheid naast geografische softwaregrenzen ook barrières bij de inzet van SAP te overwinnen.

In het kader van het prioriteitsthema „financiële crisis“ concentreert de Nederlandse SAP-gebruikersgroep zich op het potentieel van de IT-branche en gaat in op de vraag hoe bedrijven de economische situatie als nieuw perspectief kunnen gebruiken. Meer dan 80 exposanten en rond de 2.100 bezoekers kunnen zich in Maastricht in het MECC door middel van informatieve lezingen en SAP-workshops op de hoogte stellen. Forumdiscussies en lezingen door deskundigen – bijvoorbeeld de voormalige Nederlandse staatssecretaris van Financiën Willem Vermeend – belichten de oorzaken, uitwerkingen en mogelijkheden van de wereldwijde economische crisis.

datango AG: groeispurt ondanks economische crisis
datango beweegt zich trefzeker door de crisis en versterkt met zijn bezoek aan het VNSG-congres zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt. De specialist voor Electronic Performance Support-systemen (EPSS) stelt in de onlangs gepubliceerde balans van het derde kwartaal van 2008 een stijging van 18 procent tegenover het voorgaande jaar vast – en daarmee de dertiende achtereenvolgende stijging in de omzet.

De hoeksteen van het succes is de „datango performance suite“ (ps). Bij de rollout van SAP-oplossingen begeleidt dit leerinstrument gebruikers in realtime bij de inwerking in de nieuwe applicatie. De users worden in de navigatiemodus contextgestuurd door de verschillende processen geleid. De „dps“ ondersteunt op deze manier de medewerkers doelgericht in de desbetreffende probleemgebieden en voorkomt daardoor foute invoeren. Bedrijven kunnen zich op deze manier van een snelle return-on-investment verzekeren. De oplossing kan naadloos in bestaande IT-infrastructuren geïntegreerd worden en individueel aan specifieke eisen zoals meertaligheid etc. aangepast worden.

Bezoek datango op 16 en 17 april op het „VNSG Congres 2009“ in het MECC in Maastricht (Nederland) bij stand IT65! Verdere informatie en de mogelijkheid zich te registreren vindt u onder: http://www.vnsgcongres.nl.

CONTACT:

datango AG
Nina Butzke
Tel.: +49 (0)30-44355-0
Fax: +49 (0)30-44355-222
E-mail: nina.butzke@datango.de
www.datango.de
of
PR-agentschap:
Sprengel & Partner GmbH
Ulrike Peter
Tel.: +49 (0)2661-91260-0
Fax: +49 (0)2661-91260-29
E-mail: ulrike.peter@sup-pr.de
www.sup-pr.de