Gemeente Soest

.

Gratis krentenbol voor zomerschone schoolkinderen

19 februari

Bakkerij Schat doet ook dit jaar zijn naam eer aan en deelt weer gratis krentenbollen uit aan alle schoolkinderen tijdens de actie Zomerschoon 2009.

Zomerschoon vindt dit jaar op vrijdag 17 en zaterdag 18 april plaats. Tijdens deze twee dagen steken enthousiaste inwoners van Soest en Soesterberg de handen uit de mouwen om hun 'eigen' buurt schoner, veiliger en/of prettiger te maken.

Op vrijdag gaan de basisscholen aan de slag en op zaterdag buren, organisaties, clubs, vrienden en individuen.

Een echte Soester schat

"En na een dagje hard werken gaat een versgebakken krentenbol er altijd wel in", zegt Peter Vos administratief medewerker van Schat Bakkerijen BV Soest. "We vinden het een goede actie.

Het is belangrijk om ook kinderen zich ervan bewust te maken dat het normaal is om je eigen troep op te ruimen. Maar ook om kinderen te leren elkaar erop aan te spreken, als ze zien dat iemand een leeg blikje of snoeppapiertje op straat gooit.

Sinds 1995 is onze bakkerij gevestigd in Soest en het bevalt ons uitstekend. Als bakkerij doen wij er alles aan om het onze klanten naar de zin de te maken. Daarom willen wij het de schoolkinderen ook een beetje naar de zin maken en ondersteunen wij de actie graag door een smakelijke bijdrage te leveren."

Ook dit jaar deelt bakkerij Schat krentenbollen uit.

Oproep

Wilt u meedoen aan de actie Zomerschoon 2009, of wil ook uw bedrijf een bijdrage leveren?

Meldt u aan via (035) 609 38 18 of meldt u aan via het online formulier.

Uw bijdrage én medewerking worden zeer op prijs gesteld.