Gemeente Best

Weekeind- en nachtafsluitingen A2

07-04-2009

Tussen 17 april tot 10 juni voert Rijkswaterstaat omvangrijke werkzaamheden uit aan de A2 tussen knooppunt Leenderheide en Leende. De A2 wordt gedurende twee weekeinden en een aantal nachten afgesloten.

De eerste weekeindafsluiting is van vrijdag 17 april 23.00 uur tot maandag 20 april 6.00 uur. De A2 is dicht in de richting Maastricht tussen knooppunt Leenderheide en Leende.

De eerste nachtelijke afsluitingen vallen in hetzelfde weekeinde. De A2 is dicht tussen Valkenswaard en knooppunt Leenderheide in de richting Eindhoven van vrijdag 17 april 21.00 uur tot zaterdag 18 april 8.00 uur en van zaterdag 18 april 22.00 uur tot zondag 19 april 9.00 uur.

VanAnaarBeter-kaartje: goedkoop alternatief per trein Rijkswaterstaat biedt een alternatief: het vanAnaarBeter-treinkaartje. Met dit treinkaartje reist u op zaterdag 18 en zondag 19 april voordelig tussen station Eindhoven Centraal en station Roermond (en tussenliggende stations) in beide richtingen. Het kaartje (retour, 2e klas) is voor EUR 2,- te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop 'Acties/Evenementen'.

Advies: ga goed voorbereid op reis
eist u tussen 17 april en 10 juni met de auto over de A2 tussen Eindhoven en Maastricht, ga dan goed voorbereid op reis. Hou rekening met een langere reistijd en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.

Meer informatie
Voor actuele informatie over de weekeind- en nachtafsluitingen van de A2 kunt u diverse websites raadplegen:

* http://www.vananaarbeter.nl/

* http://www.randwegeindhoven.nl/

* http://www.rijkswaterstaat.nl/.

---