Hogeschool Windesheim

Persbericht, 8 april 2009

Windesheim opent op vrijdagavond 17 april zijn deuren. Scholieren en hun ouders die willen weten wat Windesheim biedt aan voltijd hbo-opleidingen zijn welkom. De voorlichting vindt plaats tussen 18.00-21.00 uur. Dezelfde avond wordt er ook voorlichting gegeven op Het Ravelijn in Lelystad over het onderwijsaanbod van Windesheim in Flevoland. De programmaoverzichten en de routebeschrijvingen zijn te vinden op www.windesheim.nl/openavonden.

Open avond
Tijdens de open avond valt er op Windesheim van alles te ontdekken. Havisten, vwoâers en mboâers kunnen op deze avond sfeer proeven, opleidingen bezoeken, voorlichtingsrondes bijwonen en vragen stellen. Op de informatiemarkt in de C-kantine van het hoofdgebouw is informatie verkrijgbaar over alle opleidingen, huisvesting, studentenverenigingen en studiefinanciering. Ook kunnen belangstellenden informatie inwinnen over het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige top hbo met een intensief, interdisciplinair en internationaal onderwijsprogramma. Het Windesheim Honours College richt zich op studenten met ambitie, die in een interculturele omgeving willen studeren en een internationale carrière ambiëren. Daarnaast kunnen belangstellenden zich op de scholingsmarkt aanmelden voor een rondleiding door de hogeschool.

Parkeren
Parkeren op de Campus is tijdens de open avond een probleem. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er âs avonds gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.