Dienstenbond CNV

Nieuws

9 april 2009

Uitnodiging medewerkers Friesland Bank

Afgelopen week heeft u van de directie van de Friesland Bank het nieuwe reorganisatieplan vernomen. Wij hebben dit plan ook van de Raad van Bestuur vernomen en vinden de personeelsreductie fors. Het voorliggend plan wordt ter advisering aan de OR voorgelegd. Daarnaast wil de Friesland Bank een nieuw Sociaal Plan met ons afspreken.

Wij hebben afgelopen dinsdag 7 april jl. een eerste oriënterend gesprek over het Sociaal Plan gehad met de heren Vlaskamp en Patist. Zij hebben ons voorstellen voorgelegd die de gezamenlijke vakorganisaties graag met u willen bespreken.
U vindt de voorstellen van uw werkgever bijgaand.

Uw werkgever wil graag in april resultaat boeken en ook wij willen de medewerkers graag helderheid verschaffen. Op 17 april a.s. onderhandelen we dan ook verder.
Inzet is te komen tot een goed Sociaal Plan, dat pas kan ingaan als de OR een positief advies kan geven. Daarom hebben wij vanzelfsprekend een goed communicatietraject met de OR.

Graag wil ik u uitnodigen voor een overleg met samen met uw collegae, lid bij de andere vakorganisaties, op:

Donderdag 16 april a.s.
In Intermezzo, Stationsweg 6 te Leeuwarden.

Aanvang: 17.00 uur.

Gezien het belang van dit overleg vinden wij het prima dat u uw collega die nog geen lid is, maar dat wel wil worden, meeneemt.

Bespreek het lidmaatschap van CNV Dienstenbond eens met uw collega's. Maak ze lid van de CNV Dienstenbond! Wij bieden een compleet pakket aan rechtsbijstand aan, waarmee u al snel veel geld per jaar bespaart ten opzichte van andere rechtsbijstandaanbieders. Daarnaast is het lidmaatschap bij gebruikmaking van automatische incasso de eerste drie maanden gratis! Kijk voor alle voordelen op www.cnvdienstenbond.nl

Sinds 2008 voeren we een speciale lid-werft-lidactie met mooie prijzen! De opzet is eenvoudig. Naast de gebruikelijke waardebon van EUR 10,00 ontvangt u bij het aanbrengen van elk nieuw lid een waardepunt. Met 3 waardepunten kunt u al een fraai cadeau uitzoeken. Kijk voor prijzen op www.cnvdienstenbond.nl