De Haagse Hogeschool

Kom alles te weten, kom speeddaten!

Vrijdag 17 april 2009 is de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool volledig omgetoverd tot een Open Dag informatiecentrum. Alle activiteiten staan in het teken van (gaan) studeren aan De Haagse. Van studiekeuzetest tot beroepenspel, van informatiemarkten tot presentaties. Nieuw op deze Open Dag is het speeddaten met studenten.

Tijdens het speeddaten horen aankomende studenten alles over studeren aan De Haagse, op kamers gaan, studentenverenigingen, studeren in deeltijd en Den Haag als studentenstad. Het speeddaten duurt per onderwerp 2 minuten, waarna men steeds een plekje opschuift en na 16 minuten van alles op de hoogte is.

In de centrale hal staan drie âpleinenâ in de spotlights: - het âStel dat jij in je toekomst wilt kijkenâ plein: het Loopbaancentrum, mbo-hbo doorstroom, bijzondere instroom, proefstuderen, meelopen, studiekeuzetest, beroepenspel, etc. Ook voor vragen over studeren met een functiebeperking of over toelating met een buitenlands diploma is dit het juiste plein. Bovendien starten er vanaf dit plein regelmatig rondleidingen door het gebouw. - het âInternational Study Plazaâ: interesse in een internationale carrière en alles te weten komen over onze Engelstalige opleidingen? Bezoek dan het International Study Plaza. Hier vertellen internationale studenten over de opleidingen en hun ervaringen. - het âWoon & Leefâ plein: aankomende studenten maken kennis met de Haagse studentenverenigingen en horen uitgebreid hoe bruisend Den Haag als studentenstad is. Verder kunnen ze met vragen terecht bij verschillende instellingen zoals de IB-Groep (studiefinanciering), diverse studentenverenigingen en het studentenuitzendbureau Studentalent.

De Open Dag vindt plaats van 16.00 â 21.00 uur aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook onze vestigingen in Rijswijk, Zoetermeer en aan de Laan van Poot hebben op vrijdag 17 april Open Dag. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op vrijdag 19 juni 2009 van 16.00 â 21.00 uur.