Gemeente Delft

Sportief weekeinde wethouder Rensen

Wethouder Dick Rensen (Sport) gaat een sportief weekeinde tegemoet. Zowel vrijdag als zaterdag zal hij aanwezig zijn bij diverse sportevenementen, waarvan een aantal wordt georganiseerd in het kader van de Sportweek Delft. Deze vindt plaats tussen vrijdag 17 en zaterdag 25 april.

Rensen begint zijn sportieve weekeinde vrijdagmiddag om 13.45 uur bij de Volkshuisvestingloop waar hij het startschot zal geven.

's Avonds is hij aanwezig bij het kampioenenbal waar vele jeugdkampioenen in het zonnetje gezet zullen worden. Deze bijeenkomst vindt tussen 17.00 en 19.00 uur plaats in het Grotius College aan de Juniusstraat.

Zaterdag zal de wethouder om 11.00 uur de opening verrichten van de Fit en Gezondheidsbeurs op de Markt. In een grote tent geven diverse sportscholen in Delft demonstraties en men kan er terecht voor o.a. cholesterol-, bloeddruk- en hartslagmeting.

's Middags om 13.30 uur is de wethouder aanwezig bij het volwassenenprogramma in het Poptapark. Samen met de aanwezigen zal hij actief deelnemen aan activiteiten rond de Beweegfilm die daar zal worden vertoond.

Noot voor de redactie, (

Gemeente Delft