Gemeente Sneek


ontwerp-bestemmingsplan woudvaart

Inzage ontwerp-bestemmingsplan Woudvaart

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig (afdeling 3.2), artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat een ontwerp - bestemmingsplan "Woudvaart" ter inzage zal worden gelegd. Het plangebied ligt ten zuiden van de historische stadskern en wordt begrensd aan de noordzijde door de Prinsengracht, aan de westzijde door de woningen in de wijk Lemmerweg -Oost, aan de zuidzijde door het nieuwe tracé van de Rijksweg A-7 en aan de oostzijde door de Woudvaart. Het bestemmingsplan is een actualisering van de geldende, soms sterk verouderde bestemmingsplannen. Het doel van dit bestemmingsplan is om de bestaande situatie, voor zover die afwijkt van de huidige regelingen, een definitieve juridische basis te geven.

Ten aanzien van het voorontwerp bestemmingsplan zijn er geen wijzigingen aangebracht.

Het ontwerp van het bestemmingsplan "Woudvaart" bevat een toelichting, een plankaart en voorschriften, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 17 april 2009 t/m 28 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ontwikkeling (Kruizebroederstraat 26) op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur (behoudens vrijdagmiddagen). Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:
* Schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of

* Mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (dhr.S.G. Faber, telefoon: 0515-485576). Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisieleggings-termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.