Warchild


De TED Company haalt geld op tijdens kennismakingsdag 17 april 2009 - De TED Company is een organisatie die mensen begeleidt in hun ontwikkeling en heeft als missie `Gaan vanuit kracht'. De TED Company ondersteunt mensen om vanuit hun eigen innerlijke kracht en drive voor het beste resultaat te gaan.

Op vrijdag 20 maart is de eerste kennismakingsdag van de TED Company geweest. Zestien deelnemers hebben hier ervaren hoe inspiratie, inspireren en geïnspireerd worden voor hen kan werken. Door verschillende ervaringsgerichte werkvormen als `De hand', speedcoaching en een bewegingsmeditatie zijn de deelnemers met elkaar het onderzoek aangegaan hoe zij kunnen gaan vanuit kracht.

Tijdens deze kennismakingsdag wilde de TED Company zich ook graag inzetten en een helpende hand bieden aan de kinderen in oorlogsgebieden die kwetsbaar zijn en een extra steuntje in de rug zo hard nodig hebben. Daarom collecteerden zij tijdens deze kennismakingsdag voor War Child, zodat ook deze kinderen een kans krijgen om zich te ontwikkelen, een opleiding te volgen en te gaan vanuit kracht!

De TED Company heeft tijdens deze dag EUR 68,50 voor War Child opgehaald. Op de volgende kennismakingsdagen vragen ze weer aandacht voor War Child en dan hopen ze dit bedrag nog flink te verhogen!

Voor informatie over de TED Company kijk op: www.tedcompany.nl