Politie Gelderland-Zuid

Elektronicawinkel overvallen

Ommeren, 17-04-2009 o Donderdagavond iets voor 18.00 uur, kregen agenten de opdracht te gaan naar de Dokter Guepinlaan in Ommeren. Daar zou zojuist een winkel zijn overvallen.

Er zou sprake zijn van twee overvallers die de zaak even voor sluitingstijd binnen waren gekomen. Vervolgens liepen zij in de richting van de kassa. Beide mannen bedreigden de medewerker in de winkel met een mes en vroegen naar geld. Omdat zij niets kregen en ook niets konden vinden verdwenen beide overvallers weer. Niemand raakte gewond.

Signalement

Het signalement van beiden luidt als volgt: Beide mannen hadden een blanke huidskleur en spraken accentloos Nederlands. Beiden waren ongeveer 20 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Beiden droegen een blauw/groen jack en een zwarte bivakmuts. Eén van de daders had een linnen rugzakje bij zich.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meldt dit dan bij de politie van team Culemborg, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 17-04-2009 13:22 | © Regio Gelderland-Zuid |