ORMIT eindigt derde als Great Place To Work en krijgt Special Award

17/04/2009 13:59

Ormit B.V.

In het Great Place To Work onderzoek is ORMIT geëindigd op de derde plaats in de top 25 van Beste Werkgevers met meer dan 250 medewerkers. Sinds de eerste deelname in 2007 is ORMIT een Great Place To Work. Door steeds verder te verbeteren scoorde ORMIT de afgelopen jaren elke keer hoger op de ranglijst van Beste Werkgevers. ORMIT is erg trots dat het streven om een favoriete werkgever te zijn dit jaar beloond wordt met een plaats in de top 3.

De hoge scores op onder andere openheid in communicatie, ontwikkelen en uitvoeren van visie en doelstellingen, verbondenheid van de medewerkers aan de organisatie hebben geleid tot het eindresultaat van 91 op een schaal van 100. Bijzonder trots is ORMIT met de toekenning van een Special Award voor ontwikkelingsmogelijkheden. Het Great Place To Work Institute heeft deze prijs in het leven geroepen omdat goede ontwikkelings-mogelijkheden erg belangrijk blijken in tijden van crisis. Met goede mensen kun je de uitdagingen van deze tijd het hoofd bieden en daarnaast mensen aan je binden.

Algemeen Directeur Hetty van Ee nam gisteren de prijzen in ontvangst. 'Dat we een favoriete werkgever willen zijn is al jaren een van onze strategische uitgangspunten. Dat geeft sturing aan al ons handelen: helder zijn in je visie, betrokkenheid van medewerkers creëren, duidelijke communicatie, goede sfeer en vanzelfsprekend een goede ontwikkeling! Ik ben ontzettend blij met deze prijzen. Ze bevestigen dat we erin slagen om niet alleen succesvol te zijn in onze resultaten, maar daarnaast ook een favoriete werkgever te zijn. Een top drie plek is fantastisch! We houden onze focus vast', aldus algemeen directeur Hetty van Ee.

In het (anonieme) onderzoek zegt een van de ORMIT'ers: 'Ieders betrokkenheid en de ongelooflijke hoeveelheid plezier en lol die er is in onze samenwerking, maken ORMIT een Great Place to Work. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er heel hard gelachen is. Er heerst een positief kritische houding, dit leidt tot prestatieverbetering.'

Vanwege de zeer hoge score op de Nederlandse lijst dingt ORMIT in mei 2009 mee naar een plaats in de top 50 van beste Europese werkgevers. In Europa doen 1350 bedrijven mee aan het onderzoek. De Europese resultaten worden 20 mei bekend gemaakt.

Over ORMIT

ORMIT is de specialist op het gebied van Management Development. ORMIT is bekend vanwege het Multicompany Programma (management traineeship) waar net afgestudeerde academici een stevige basis leggen voor een succesvolle management carrière. Hiernaast neemt ORMIT met haar Incompany Programma's de complete zorg van een traineeship uit handen van organisaties. Daarnaast heeft ORMIT een consultancytak die verschillende MD advies- en ontwikkeltrajecten uitvoert.





http://www.ormit.nl