Tiësto draait gratis voor fans en is gezicht horloge campagne Armani

17/04/2009 15:19

Prime Time Management BV

Komende zondag vindt er een uniek evenement plaats waar Tiësto kosteloos optreedt en waarbij de organisatie in handen ligt van zijn fans. Naast dit speciale evenement is deze week tevens bekend geworden dat Tiësto het gezicht is van de nieuwe horloge campagne van Armani.

Het bijzondere evenement van aanstaande zondag, waarmee Tiësto iets terugdoet voor zijn trouwe fans, is geheel georganiseerd voor en door de fans zelf en vindt plaats in de recentelijk geheel vernieuwde Amsterdam Marcanti. Afgelopen weken zijn er diverse speciale acties geweest waarbij de fans gratis kaartjes konden bemachtigen voor deze avond waar ze nu eens zelf als VIP behandeld zullen worden. Tiësto verzorgt deze avond een vier uur durend optreden; voorafgegaan door een vraaggesprek tussen fans en Tiësto.

Onlangs werd ook bekend dat Tiësto het gezicht is van de nieuwe horloge campagne van Armani. Het kledingmerk, dat de uurwerken onder de noemer AX:Time op de markt brengt, heeft de etalages van alle Armani Exchange winkels in de grote Amerikaanse steden aangepast aan het campagnebeeld en heeft tevens billboards ingezet in Soho, het supertrendy "Meatpacking District" in New York en op Sunset Boulevard in Los Angeles. Giorgio Armani: "Tiësto is als dance muziek icoon en elektronische muziek pionier de ideale keuze om mijn nieuwe Armani horloge campagne te vertegenwoordigen. Als een ontwerper van muziek geniet Tiësto wereldwijde erkenning and reist hij de gehele wereld over volgens een duizelingwekkend tijdschema". Over zijn betrokkenheid in de campagne zegt Tiësto: "Ik vind het erg bijzonder om zoiets speciaals te doen met Giorgio Armani. Hij is een mode legende en ik ben vereerd om deel uit te mogen maken van deze campagne."

Tot slot maakte Tiësto, die onlangs de miljoenste 'vriend' op zijn Facebook mocht verwelkomen waarbij hij acts als U2, Black Eyed Peas en Amy Winehouse ver achter zich laat en daardoor de grootste Nederlandse artiest op Facebook is, deze week bekend dat hij gedurende de hele zomer van 2009 weer resident DJ zal zijn in 's werelds grootste club Privilege op Ibiza.