Politie Zeeland


---


O-804-2009 Diefstal 'automower', Zonnemaire


Tussen donderdagavond 19.00 uur en vrijdagochtend 08.30 uur is, uit de tuin bij een woning aan de Zuidweg in Zonnemaire, een zogenaamde 'automower' weggenomen.
Een automower is een grasmaaier die uit zichzelf het gras maait. Als de maaier leeg is rijdt het apparaat vanzelf naar een oplaadstation. Ook het oplaadstation, wat ter voorkoming van diefstal in beton gegoten was, is weggenomen. De maaier en het daarbij behorende oplaadstation hebben een totale waarde van enkele duizenden euro's.

W-805-2009 Aanrijding in Middelburg
Vrijdagochtend rond 10.55 uur vond er op de Poelendaelesingel in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 35-jarige bestuurder van de personenauto uit 's-Gravendeel reed over de Poelendaelesingel komende uit de richting van het Groene Woud. Toen hij de rijbanen voor tegemoetkomend verkeer overstak om het parkeerterrein van de Delta op te rijden verleende hij geen voorrang aan de hem op dezelfde weg tegemoetkomende 16-jarige bromfietser uit Vlissingen. De bromfietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Na onderzoek mocht hij het ziekenhuis verlaten.

O-806-2009 Goese vrouw geslagen in horecabedrijf
In een horecabedrijf op de Oude Vismarkt in Goes werd vrijdag omstreeks 03.00 uur een 21-jarige vrouw uit die plaats diverse keren geslagen door een andere bezoekster.
Deze vrouw viel enkele vrienden van de 21-jarige lastig. Toen de 21-jarige de vrouw hierop aansprak werd ze diverse keren geslagen. De 21-jarige liep o.a. een gekneusde hand, een tand door haar lip en diverse krauwen en bulten op. Ze heeft aangifte gedaan van mishandeling.