Ingezonden persbericht


Welke hond volgt 'dansende poedels op muziek van Robbie Williams' op?

Animal Event op zoek naar grappige honden voor verkiezing 'leukste hondentruc'.

Drie poedels dansten vorig jaar op muziek van Robbie Williams de sterren van de safarihemel tijdens de verkiezing de 'Leukste hondentruc van Nederland'. Wie er dit jaar met de eerste plaats van doorgaat, wordt bekend tijdens Animal Event dat op 17, 18 en 19 april plaatsvindt in Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek).

Vorig jaar lieten de deelnemers samen met hun hond een truc zien die ze hadden ingestudeerd voor Animal Event. De winnares van de volwassen categorie, liet met haar drie koningspoedels een bijzondere doggy dance act op de klanken van Robbie Williams zien. De winnaar van de jeugd categorie liet zijn hond, een prachtige golden retriever, door zijn armen springen. Iedereen, jong én oud, kan deelnemen aan de 'Leukste hondentruc van Nederland'. Ook jij en jouw hond kunnen deze titel in 2009 winnen en kans maken op fantastische prijzen zoals een jaar lang gratis kwaliteitshondenvoeding van Eukanuba. Heeft jouw hond een talent zoals: touwtje springen, een 'high five' geven, handstandlopen of iets anders speciaals wat jij graag wilt laten zien op Animal Event? Geef je op via de website van Animal Event, www.animal-event.nl.

Dit jaar is Martin Gaus drie dagen lang aanwezig op Animal Event en geeft samen met zijn zoon Serge dagelijks een clinic clickertraining. Martin zit in het jurypanel van de verkiezing 'Leukste hondentruc van Nederland'.

Animal Event is een beestachtig leuk uitstapje voor het hele gezin! Animal Event vindt plaats op 17, 18 en 19 april in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek (Noord-Brabant). Kaarten zijn te bestellen via www.animal-event.nl. De entreeprijs voor volwassenen is E 19,95 en voor kinderen van 3 tot 11 jaar en senioren 60+ E 17,95.


---



Ingezonden persbericht