Ingezonden persbericht


Foto: Kippa/ANP (www.anp-photo.com)

PERSBERICHT

Hilversum, 31 maart 2009

NIEUWE SPELLEN EN OPVALLENDE GASTEN IN DOE MAAR NORMAAL

Op vrijdag 17 april om 21.55 uur begint een spiksplinternieuw seizoen van het leukste muziekprogramma van Nederland, BNN's Doe Maar Normaal. Sander Lantinga staat weer aan het roer van de meest hilarische reis door de popgeschiedenis, waarbij ook zijn vaste panelleden weer aan boord zijn: ex-Lama's Ruben van der Meer en Arie Koomen, rockbabe Birgit Schuurman en Pepijn Lanen (alias P. Fabergé van De Jeugd van Tegenwoordig). En natuurlijk schuiven wekelijks weer de leukste gasten uit de muziekwereld aan om de boel goed uit de hand te laten lopen. In de eerste aflevering is dat het Volendamse zangduo Nick en Simon. En die twee blijken verre van braaf te zijn!

Verder zijn dit seizoen onder andere Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Wouter Hamel en De Toppers te gast. Wie van hen is tegen de grappen van de presentator bestand en wie totaal niet? Sander: 'In Doe Maar Normaal moet je écht meedoen met het spel, je kunt je niet achter de anderen verstoppen. Omdat het vaste panel en ik heel goed op elkaar zijn ingespeeld weten we precies wat we willen. Daardoor is de feestvreugde tijdens het programma nog groter. We genieten van elke seconde.'

De vier vaste panelleden en hun gasten worden elke aflevering overdonderd met opvallende clipfragmenten, merkwaardige vragen en improvisatieopdrachten. Er zijn volop nieuwe spellen dit seizoen. In 'De Fanclub van' bijvoorbeeld, wordt gekeken hoeveel fans op hun idool lijken. En 3FM-dj Timur wordt regelmatig binnengereden voor zijn beroemde radiorubriek Mama Appelsap, waarin hij onderzoekt welke Nederlandse teksten er te horen zijn in Engelstalige liedjes.

Doe Maar Normaal, de Nederlandse variant van het succesvolle BBC-programma Never Mind The Buzzcocks, is vanaf vrijdag 17 april tussen 21.55 uur en 22.25 uur te zien bij BNN op 3. Op doemaarnormaal.bnn.nl kunnen mensen de leukste spelletjes zelf spelen en is niet eerder op televisie vertoond bonusmateriaal te vinden.

Meer informatie: BNN Communicatie
Martine ter Horst, tel: 035-6268913, e-mail: martine.ter.horst@bnn.nl