Ingezonden persbericht


Persbericht

BRIDGET MAASLAND GOOIT HEUPEN LOS TIJDENS DEMONSTRATIE DOGGY DANCE OP ANIMAL EVENT

Hooge Mierde, dinsdag 14 april 2009 - Presentatrice Bridget Maasland komt aanstaande zaterdag naar Animal Event in Safaripark Beekse Bergen. Maasland gaat samen met de Nederlandse Kampioen doggy dance Brigitte van Gestel en haar hond, 'doggy dancen'. Op zaterdag om 13.20 uur vindt dit schouwspel plaats in de 'Hart voor Dieren piste', nabij de entree van het Afrikaanse wildlife park.

Doggy dancen is (uitleg. Bridget zal de hond in enkele minuten eenvoudige trucjes aanleren, met behulp van de trainingstechnieken van de Nederlandse Kampioen). Daarna kan Bridget met de hond en de aangeleerde kunsten met een opzwepend muziekje een heuse dans maken. De tv-ster maakt na haar doggy dance debuut ook de winnaar bekend van de verkiezing 'Buurthond van het jaar'. Bezoekers van Animal Event kunnen ook zelf hun hond meenemen naar het evenement. Wanneer zij het safaripark bezoeken, kunnen ze de hond tijdelijk onderbrengen in de hondencrèche van Eukanuba Dogcity.

Animal Event
Op 17, 18 en 19 april staat Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek helemaal in het teken van huisdieren en wilde dieren. Midden tussen de wilde dieren van het safaripark zijn meer dan honderd soorten huisdieren zijn te zien op zes verschillende dierenpleinen en tijdens het spectaculaire showprogramma. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.animal-event.nl.
---