Ingezonden persbericht


ConQuaestor benoemt Leon van den Boom tot Commissaris

Utrecht, 17 april 2009 - Bij ConQuaestor, specialist op het gebied van financiële consultancy en executive interimdiensten met circa 650 medewerkers is drs. Leon van den Boom benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Leon van de Boom heeft in de 90-er jaren de Van Den Boom Groep opgezet, die een leidende rol heeft gespeeld op het gebied van corporate finance in Nederland. Dit bedrijf is in 2000 aan NIBC verkocht, waar Van den Boom vervolgens deel uitmaakte van de directie. Tegenwoordig is hij partner bij Park Corporate Finance. Daarnaast heeft Leon van den Boom een groot aantal commissariaten en daaraan gelieerde functies, zoals bij de FD Media Groep, Schuitema, Inter Access, Wehkamp, Vopak en Fugro. Ook was hij commissaris bij o.a. Exact, VanderLande Industries en ASMI.

Martijn Kamermans, bestuursvoorzitter van ConQuaestor: "We zijn bijzonder verheugd met deze benoeming omdat Leon van den Boom erg veel kennis heeft van onze markt, van ons soort organisaties en een zeer ervaren commissaris is. Bovenal zijn we erg onder de indruk van zijn professionele kwaliteiten, zijn gedrevenheid en zijn zakelijke integriteit."


---

Voor vragen en beeldmateriaal - Nicolaas Weeda, Secretaris van de Vennootschap: nicolaas.weeda@conquaestor.nl of gsm: 06 102 30 279

ConQuaestor (www.conquaestor.nl) biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Circa 600 professionals werken aan financiële, bedrijfs-economische en administratieve projecten en processen om de bedrijfsvoering van opdrachtgevers te verbeteren.


---- --