Ingezonden persbericht


Betreft: House Vision Expo & Jetsetters Fair

Geachte heer / mevrouw,

Dit weekend zijn in de Brabanthallen in 's - Hertogenbosch de House Vision Expo en de Jetsetters Fair. Beide evenementen zijn op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april van 11.00 tot 18.00 uur.

Gunstige tijd voor aanschaf tweede woning
In veel landen binnen en buiten Europa staat de verkoop van onroerend goed onder druk. Er is echter ook een positieve ontwikkeling gaande waarmee potentiële kopers hun voordeel kunnen behalen. In de eerste plaats zijn projectontwikkelaars door de afnemende vraag vaak genoodzaakt hoge kortingen te verstrekken. Daarnaast zijn er consumenten die noodgedwongen afstand moeten doen van hun tweede woning. Met name Engelsen en Ieren verkeren in een ongunstige positie, waarbij een tweede woning in bijvoorbeeld Spanje werd aangekocht met de overwaarde op de eerste woning in het thuisland. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat tweede huizen momenteel tegen spectaculaire prijzen worden aangeboden. Naast de buitenlandse vakantiewoning staat ook een tweede woning in Nederland volop in de belangstelling. Ook in Nederland zijn de prijzen van recreatiewoningen gedaald en daarbij blijkt de verhuur van een Nederlandse woning zeer lucratief. Door de economische teruggang verkiezen vakantiegangers het huren van een woning in Nederland vaak boven het maken van een verre reis naar het buitenland. De House Vision Expo speelt hier op in, reden te meer om juist nu te investeren in een tweede woning.

Opening door John de Wolf
Beide beurzen worden geopend door oud-profvoetballer John de Wolf. De opening vindt plaats op vrijdag 17 april om 10:45 uur in de Brabanthallen 's - Hertogenbosch.

Over de House Vision Expo
Wie een recreatiewoning in binnen- of buitenland wil kopen kan dit weekend terecht op de House Vision Expo. Het aanbod van exposanten wordt verdeeld over diverse landenpaviljoens, zoals Spanje, Turkije en Nederland. Op de paviljoens is ook live entertainment met hapjes en drankjes. Naast de landenpaviljoens geeft het Golf Paviljoen een overzicht van het woningaanbod met faciliteiten voor het beoefenen van de golfsport. Voor specifieke voorlichting over investeren, onderwijs of zorg in het buitenland is er een seminartheater ingericht. In een seminar van drie kwartier worden alle ins en outs uitgelegd over onderwerpen die samenhangen met het aankopen van een recreatiewoning.

Over de Jetsetters Fair
Tegelijkertijd met de House Vision Expo wordt in de naastgelegen hal de Jetsetters Fair gehouden. Met het entreebewijs van de House Vision Expo kan gratis de Jetsetters Fair worden bezocht. De Jetsetters Fair is voor iedereen die houdt van het goede leven, de nieuwste snufjes en lekker eten en drinken. Het begrip 'jetset' staat voor het luxe leven, glitter en glamour. Op de Jetsetters Fair presenteren diverse exposanten, in een intieme sfeer, zich met een omvangrijk aanbod, van diverse kledinglijnen tot aan helikopters. Dagelijks worden de nieuwste ideeën op het gebied van bruidsmode en avondkleding getoond in een modeshow, ondersteund met heerlijke hapjes en drankjes. Uitmuntende delicatessen, superieure wijnen en bekende kledingmerken, maar ook juwelen, accessoires, de nieuwste gadgets en exclusieve auto's ontbreken niet. De Jetsetters Fair is voor de ware levensgenieter die kwaliteit weet te waarderen en die zich graag wil oriënteren op alles wat er op het gebied luxury lifestyle te zien en te koop is.

-einde persbericht-

Noot voor redacties

Noot aan de redactie (