Kalydo lanceert Nederlandstalige website


Kalydo lanceert Nederlandstalige website

EINDHOVEN, 20090417 -- Kalydo lanceerde eerder vandaag haar nieuwe Nederlandstalige website. De innovatieve virtuele game console van Nederlandse bodem viert hiermee haar 2e verjaardag sinds de eerste soft- launch eerder in 2008. De grootste verandering is de ondersteuning van verschillende talen. De eerste nieuwe taal die men kan gebruiken is dan ook Nederlands.

De eerste stap op weg naar complete lokalisatie is het ondersteunen van Nederlandse taal voor de website. Op deze manier kan men nu in eigen taal van de Kalydo games genieten. Later dit jaar zullen ook de spellen zelf in verschillende talen te spelen zijn. Nederlandstalige game liefhebbers zijn vanaf vandaag van harte welkom op kalydo.nl.

De afgelopen periode heet Kalydo een flinke ontwikkeling doormaakt. Niet alleen gingen ze een tijd geleden al over op de OpenID internet standaard, ook lopen er al geruime tijd gesprekken met een aantal grote sociale netwerken. De groeiende aandacht vanuit zowel de media als financiële hoek zijn een positieve stimulans die dit jonge iniatief goed kan gebruiken. Eximion, het bedrijf achter Kalydo, werkt nu verder aan de volgende nieuwe ontwikkelingen waaronder integratie in sociale netwerken.


Meer informatie:
www.kalydo.com
www.kalydo.nl

www.twitter.com/kalydo

Pers / PR
portal.kalydo.com





Eximion B.V.