Introduktiecursus yoga in Sneek


SNEEK, 20090417 -- Nieuw in Sneek In onze huidige maatschappij wordt er veel van ons verwacht, zowel op het werk als in de privesfeer. We staan bloot aan veel prikkels en indrukken en gunnen onszelf nauwelijks tijd voor rust. Dit kan op den duur leiden tot klachten. Yoga kan helpen de balans te herstellen en een evenwicht te vinden tussen spanning en ontspanning. Yvonne Coppens geeft cursussen, trainingen en workshops in yoga, meditatie en onthaasting. In Mei start een 6 weekse introduktiecursus bij fysio4U aan het Kleinzand 151 te Sneek. Er starten 3 cusussen te weten; Hatha yoga, slow yoga, after work yoga.

Hatha yoga
In deze lessen ligt het accent vooral op fysieke oefeningen (asana), ademhaling en ontspanning. Door deze yogatechnieken te beoefenen word je je bewuster van de werking van lichaam en geest. De fysieke oefeningen kunnen zorgen voor een toename van soepelheid, kracht en evenwicht. De mentale oefeningen kunnen zorgen voor een toenemend concentratievermogen.
Slow yoga
Soms wil je lichaam niet wat jij wil. Yoga kan dan een manier zijn om weer in contact te komen met je lijf. In de slow yoga lessen zal veel aandacht worden besteed aan adem en ontspanning. We voeren de houdingen uit op een zachte manier. Het is een prettige, rustige vorm van yoga waarbij we uitgaan van de wensen van de deelnemers.
Afterworkyoga
Na een drukke dag alle geestelijke en lichamelijke spanningen weg laten vloeien. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe energie en ga je ontspannen naar huis.
Ook voor bedrijven en scholen hebben we een interessant aanbod van lessen en trainingen.





Ingezonden persbericht