Dolmans ontwikkelt innovatieve mobiele zuig-/spuitcombinatie


IJSSELSTEIN, 20090417 -- Dolmans Calamiteiten Diensten uit IJsselstein heeft in samenwerking met Haco Nederland B.V. en AT Cleaning Systems een mobiele zuig-/spuitcombinatie ontwikkeld.

Deze innovatieve combinatie kan ingezet worden bij het intensief reinigen van bedrijfspanden en woningen. Gedurende het reinigen met een hogedruk unit wordt het spoelwater automatisch opgezogen en eventueel gezuiverd. Naast een besparing op de arbeidskosten, is er daardoor ook winst op milieutechnisch gebied. Tevens kan overtollig bluswater en wateroverlast aan woningen en bedrijfspanden snel en milieuverantwoord worden verwijderd. Met deze nieuwe combinatie kan Dolmans Calamiteiten Diensten beter, efficiënter en sneller inspelen op deze vaak grootschalige calamiteiten. Voor de inzet van deze mobiele zuig-/spuitcombinatie kan contact opgenomen worden met Dolmans Calamiteiten Diensten op telefoonnummer 0800-3656267.


Dolmans Calamiteiten Diensten is marktleider op het gebied van reinigen en herstel na schade. Vanuit 20 vestigingen, verspreid over Nederland, verhielp zij in 2008 17.000 schades. Meer informatie over Dolmans Calamiteiten Diensten kunt u vinden op www.dolmans.com.





Ingezonden persbericht