Ingezonden persbericht


27 januari 2009

Persbericht

Kraayenoord treedt op tijdens Vernieuwingsfestival

In het weekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april organiseert het Evangelisch Werkverband, een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse kerk, het Vernieuwingsfestival op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Bekend aanbiddingsleider Kees Kraayenoord opent het festival met een geweldig concert. Voor de kinderen is er een kinderprogramma en voor jongeren het Jongerenvernieuwingsfestival.

Op vrijdag om 20.00 uur wordt het weekend geopend met een concert van Kees Kraayenoord. Verder staan op het programma zandkunstenaar Gert van de Vijver, KARPOS: de Welkom Thuis Band met Gert Visscher, ds. Hans Eschbach en ds. Menno Zandbergen. Zaterdag kunnen deelnemers workshops en seminars volgen. Theatergroep 'No More Lies' sluit de zaterdag af met een stuk dat speciaal is geschreven op het thema 'Heilig God - Toegewijd Volk'. Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma en voor de allerkleinsten is er een crèche. Tieners en jongeren hebben hun programma in de jongerentent.

Zondag eindigt het festival met een bijeenkomst rond het thema 'Heilige God - toegewijd volk' waaraan André Bijleveld meewerkt met zijn koor 'Benediction'. Voor de kinderen is er een nevendienst. Ook is er een crèche voor de allerkleinsten.

Het concert van Kees Kraayenoord en het optreden van theatergroep 'No More Lies' kunnen deelnemers van het festival gratis bezoeken. Voor anderen is het concert ¤ 12,50 per persoon en het bijwonen van de uitvoering van 'No More Lies' ¤ 7,50. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Meer informatie en het volledige programma van dit weekend zijn te vinden op www.betteld.nl of op www.evw.nl . Prijzen voor verblijf en toegang zijn variabel en kunnen worden gevonden op het aanmeldingsformulier dat ook op de internetsite www.betteld.nl staat.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht