Ingezonden persbericht


Persbericht

Jongerenplatform Apeldoorner.COM richt jongerenpanel op

Jongerenplatform Apeldoorner.COM gaat een officieel jongerenpanel oprichten dat partijen in Apeldoorn op verzoek kan adviseren over zaken die de jeugd aangaan. Beheerders Tom van der Beek en Tom Brands worden in toenemende mate gevraagd naar 'de mening van de jeugd'. Om daar gehoor aan te geven willen we een breed panel bestaande uit Apeldoornse jongeren oprichten dat desgevraagd kosteloos kan adviseren. Het panel zal in beginsel bestaan uit ongeveer een twintigtal Apeldoornse jongeren. Jongens en meisjes, jongeren die op de middelbare school zitten, MBO, HBO of Universiteit doen en werkende jongeren.

Het jongerenplatform denkt hiermee tegemoet te komen aan de behoefte van bijvoorbeeld instanties die zich richten op de jeugd, de horeca, politieke partijen en de gemeente. "Omdat wij zelf ook niet alle wijsheid in pacht hebben willen we door middel van dit panel partijen de mogelijkheid bieden in contact te komen met de jeugd en hen zo te kunnen raadplegen." Voor de jeugd is dit andersom een kanaal om hun wensen kenbaar te maken. Het panel kan indien gewenst bij elkaar komen, maar uiteraard ook snel per e-mail geraadpleegd worden. Jongeren die graag deel uitmaken van dit panel kunnen contact opnemen met Apeldoorner.COM.

Apeldoorner.COM, dat begon als website, is inmiddels hét jongerenplatform van Apeldoorn. Met de website als basis worden vele initiatieven ondernomen zoals oprichting van het jongerenblad 055 Magazine, het muziekevenement Plugged! en tv-programma OnStream.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de beheerders van Apeldoorner.COM.

Tom Brands
tombrands@apeldoorner.com
0642464679

Tom van der Beek
tom@apeldoorner.com
0642463650