Een dagelijkse portie lucht en ruimte


www.uitzicht.nu

EMMEN, 20090417 -- Deze wat sombere economische tijden vragen om extra impuls, om een breed perspectief en een weidse horizon. Een nieuw project van beeldend kunstenaars Saskia Boelsums en Peter Veen brengt dat voor iedereen onder handbereik.

Onder de naam uitzicht.nu is er een website gelanceerd die elke werkdag een moment van lucht en ruimte biedt. Het concept is heel simpel. Wie zich abonneert, krijgt elke werkdag per mail een weids, breed en uiterst actueel uitzicht toegezonden. De ene dag is het uitzicht zonnig en strakblauw, de andere dag zijn er trage stapelwolken te zien of jagen er zware buien langs de horizon. Bijna altijd is de wolkenlucht verrassend en spannend.
Het uitzicht wordt in principe steeds op dezelfde plek gemaakt omdat de horizon daar ongerept is en kilometers breed. Dat enorme uitzicht maakt een weids panorama mogelijk.

De abonnees ontvangen iedere werkdag een nieuw uitzicht in hun mailbox onder het motto "je dagelijkse portie lucht en ruimte". Zo krijgt wie dat wil elke 24 uur weer even een andere kijk op de wereld. Altijd weids, ruim en luchtig en altijd verrassend.

Een abonnement op uitzicht.nu is er in varianten van 1 maand tot 12 maanden, met prijzen vanaf 15 euro. Dat maakt uitzicht.nu ook een leuk en inspirerend cadeau. Een abonnement kan online geregeld worden, via de website zijn ook voorbeelden te zien. Het webadres is www.uitzicht.nu.





ingezonden persbericht