Stadsdeel Zeeburg

Doe mee aan de Open Ateliers Zeeburg

21 november 2008
Bent u beeldend kunstenaar en woont u in stadsdeel Zeeburg? Meld u dan aan voor de Open Ateliers Zeeburg op 18 en 19 april 2009!

Deze atelierroute vindt plaats in de drie wijken van Zeeburg: de Indische Buurt, het Oostelijk Havengebied en IJburg. De laatste atelierroute in Zeeburg werd gehouden in 2006. Veel kunstenaars willen graag weer een atelierroute in hun wijk. Voor kunstenaars is de Open Ateliers Zeeburg de kans hun werk te presenteren aan de vele kunstliefhebbers en kunstkopers die in het gebied wonen en werken én de vele geïnteresseerden die met uitgebreide publiciteit worden benaderd.

Frans Salman is organisator van de Open Ateliers Zeeburg. Hij heeft veel ervaring met atelierroutes en organiseerde onder andere de succesvolle atelierroutes in de Jordaan, De Pijp en Oud-Zuid. Van de deelnemende kunstenaars wordt verwacht dat zij actief meewerken aan de organisatie van de atelierroute.

Deelname

Professionele beeldende kunstenaars kunnen zich aanmelden via de website www.openatelierszeeburg.nl. U ontvangt dan meer informatie en de voorwaarden voor deelname.