Gemeente Lingewaard


Van 18 tot en met 24 april vindt de zesde Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig sporten is.

De Breedtesport van gemeente Lingewaard neemt, net als in voorgaande jaren, het initiatief om alle activiteiten te inventariseren. Alle sportaanbieders en scholen in de gemeente hebben een brief met een inschrijfformulier ontvangen waarmee ze hun activiteiten kunnen aanmelden. Alle activiteiten worden gebundeld in een weekagenda en gepubliceerd door middel van een persbericht en posters. Zo krijgen verenigingen, scholen en andere organisaties de gelegenheid om hun activiteiten gemeentebreed onder de aandacht te brengen.

Meer informatie over de Nationale Sport Week is te vinden op www.nationalesportweek.nl. Voor meer informatie over deze en andere projecten van Breedtesport kunt u contact opnemen met telefoonnummer 026 326 02 50 of per e-mail: breedtesport@lingewaard.nl.

Nationale Sport Week