Gemeente Lansingerland

Inschrijven zwemlessen De Windas op 18 april a.s. foto zwembad

De bouw van het nieuwe zwembad De Windas vordert in snel tempo! De binnen en buitenbaden zijn bijna betegeld en het moderne gebouw is zo goed als glasdicht.

Zoals het er nu naar uitziet zal het zwembad in juni/juli 2009 zijn deuren openen. Sportfondsen Lansingerland zal de exploitatie van het nieuwe zwembad op zich nemen. De voorbereidingen zijn dus al in volle gang!

U kunt zich inschrijven voor alle zwemlessen in De Windas op:

Zaterdag 18 april 2009 van 13.00 tot 17.00 uur

Omdat wij veel belangstellenden verwachten, gaan we de inschrijvingen doen in:

Sportcentrum Oostmeer (hal 2)
Het Hoge Land 19
2652 EA Berkel en Rodenrijs.

Er zijn kramen ingedeeld voor:

o JIP'S BABY EN PEUTER ZWEMMEN van 3 maanden tot 4 jaar en doorstroom naar Water Wennen

o JIP'S WATER WENNEN (voorbereidend zwemmen) vanaf 4 jaar en doorstroom naar de A lessen.

o JIP'S A lessen: vanaf 5 jaar
of doorstroom uit Water Wennen.
U kunt alleen kiezen voor een combinatie dag, de tijd van de les wordt door ons ingedeeld. De tijd krijgt u bij de oproep voor de eerste les van ons door.

o JIP'S B / C en zwemvaardigheid lessen.

Per combinatiedagen zijn aparte kramen ingedeeld.

Verder is er op 18 april een speciale informatiekraam met informatie over alle lessen, zoals bijvoorbeeld de lesroosters. Hier kunt u terecht met al uw vragen.

Let op: U kunt de inschrijfformulieren downloaden via de website www.dewindas.nl en ingevuld inleveren op 18 april in Sporthal Oostmeer. De formulieren zijn ook ter plaatse in te vullen. Omdat wij nog niet over een pin-automaat beschikken, kunt u alleen met contant geld betalen. Wij verzoeken u zoveel mogelijk gepast geld mee te nemen op 18 april.

U kunt zich niet inschrijven als u niet betaalt. Voor meer informatie en foto's van De Windas kunt u kijken op www.dewindas.nl. Ook kunt u op deze site de plattegrond van het nieuwe zwembad zien.