Gemeente Enschede

Laatste mogelijkheid voor deelname aan fittest

Zaterdag 18 april fittest in sportzaal Prismare

Zaterdag 18 april wordt voor de derde en tevens laatste keer een fittest georganiseerd binnen het project `de gezonde wijk, Roombeek'. Deze fittest is bedoeld voor alle bewoners in Roombeek en omgeving, in de leeftijd van 25 tot 65 jaar. Een team van deskundigen staat in de sportzaal van Prismare klaar. De test bestaat onder meer uit de volgende onderdelen: bloeddruk, lengte en gewicht, cholesterol, glucose, uithoudingsvermogen en beweeglijkheid.

Na afloop van de fittest bespreekt een adviseur de resultaten van de test en krijgen de deelnemers informatie over een gezonde leefstijl. Tevens wordt advies gegeven over sport- en beweegactiviteiten. Deelname aan de fittest is gratis.

Bewoners uit het geselecteerde gebied (gebied tussen Lasondersingel, Oldenzaalsestraat, Voortsweg, Lijsterstraat en Deurningerstraat) zijn inmiddels persoonlijk uitgenodigd voor deelname aan de test. Opgave kan nog tot en met 1 april via het aanmeldingsformulier of door een e-mail te sturen naar Nancy Gerritsen: n.gerritsen@enschede.nl Aanmeldformulieren kunt u ook ophalen en inleveren bij de receptie van Prismare.

Geplaatst: 26 maart 2009.

26 maart 2009