Gemeente Smallingerland


* | 2009

* | April

* | Samen aan de Slag in de Drait

Samen aan de Slag in de Drait

Ter afronding van het project Ik en de Samenleving wordt er zaterdag 18 april in de brede school De Drait in Drachten een symposium georganiseerd door LFB Noordoost.

Het symposium bestaat uit workshops, theater en een lunch om een verdere impuls te geven om gezamenlijk aan de slag te gaan aan een samenleving te creëren waarin iedereen mee kan doen. Het symposium begint om 9.30 uur en het duurt tot 14.00 uur. Entree is gratis, workshops en lunch is inbegrepen.

LFB Noordoost is een onderdeel van de landelijk organisatie, LFB. Deze organisatie komt op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking. Deze organisatie organiseerde in 2008 het project 'Ik en de Samenleving' in Drachten. Het project vond plaats met behulp van subsidie van de gemeente Smallingerland. Het doel van het project was om mensen met een verstandelijke beperking sterker te maken, ze te ontwikkelen en ze te leren om zoveel mogelijk zelf te doen. Verder was het de bedoeling om mensen `met en zonder' verstandelijke beperking, met elkaar in contact te brengen zodat er een positievere beeldvorming en bewustwording ontstaat.

Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via opgave@ikendesamenleving.nl o.v.v. symposium `Samen aan de slag' of bel naar 0561-69 31 35. Opgeven via de post kan ook: LFB Noordoost, postbus 48, 8470 AA Wolvega. U ontvangt dan een uitnodiging met informatie over de workshops waarin u kunt deelnemen.