Het 1ste evenement in de Benelux voor iedereen met een maatje meer

09/04/2009 13:55

Beursgebouw Eindhoven BV

Primeur; het 1ste evenement in de Benelux voor iedereen met een maatje meer!

Op 18 en 19 april 2009 vindt in het Beursgebouw Eindhoven de 1ste editie van de "Grote Maten Beurs" plaats. Hét enige mode en lifestyle evenement voor iedereen met een maatje meer!

Niet iedereen heeft en wil een maatje 36 en kan zich in vrijwel elke winkel tegoed doen aan een ruim aanbod aan kleding, producten en diensten. Voor veel mensen met overgewicht is dit wel wat anders, zij worden in de praktijk geconfronteerd met een beperkt aanbod dat ook nog eens over het hele land is verspreid. Op de "Grote maten Beurs" hebben mensen met een maatje meer voor het eerst de keus uit een enorm aanbod producten en diensten, afgestemd op de omvang van het lichaam.

Het aanbod zal op ongeveer 4500 m2 beursvloer gepresenteerd worden, onderverdeeld in 5 thema's:

"Mode & Beauty": Mode is het grootste thema op de Grote Maten Beurs. Heeft u geen maatje 38, maar maat 44, 60 of groter? Op de beurs kunt u al deze maten vinden. De nieuwste voorjaars- en zomercollectie, confectie, schoenen, lingerie, badmode, alles komt aan bod. De heren worden zeker niet vergeten, voor henn is er mode verkrijgbaar tot zelfs maat 15XL! Op de catwalk zullen meerdere modeshows plaatsvinden, zal Popstars favoriet Rebecca enkele malen een toegift verzorgen en worden er diverse workshops gegeven. Uiteraard zijn ook alle bijpassende accessoires vertegenwoordigd, zoals: sieraden, make-up, tijdelijke tatoeages, tassen en verzorgingsproducten, kortom alles om uw outfit compleet te maken.

"Bewegen & Mobiliseren": Bewegen is voor iedereen noodzakelijk en zelfs met een maatje meer kan dit leuk zijn. De Miss PlusSize Fashion 2008 heeft een eigen beweegmethode voor zwaarlijvigheid ontwikkeld en zal laten zien hoe leuk bewegen kan zijn.

"Eten & Diëten": De een gaat nooit meer op dieet, de ander zweert erbij. Voor beide groepen is er wat wils. Bij dit thema vindt u informatie over diëten, afvalmethodes, gezondheidsproducten, en vitaminepreparaten. Maar ook kun u genieten van de nieuwste lekkernijen die pas sinds kort in de winkel verkrijgbaar zijn. Van chocolade tot light producten, van koek tot suikervrije snoep.

"Binnen & Buitenleven": Bij dit thema komt u producten tegen voor: "in en om" het huis die aansluiten op uw lichaamsbreedte.

"Meet & Greet": Hier kunt u kennismaken met verenigingen die zich speciaal inzetten voor mensen met obesitas, praatgroepen en stichtingen die ondersteuning bieden bij eetproblemen. Verder ook een bekende datingsite en natuurlijk het grotematenmode.com meetingpoint, de plek om kennis te maken met je medemaatjes.

Kortom een inspirerend aanbod voor het hele gezin (man, vrouw en kind). Een lekker dagje uit, shoppen, informeren of gericht inkopen doen, de "Grote maten Beurs" is dé beurs voor iedereen met een maatje meer! Noteer 18 en 19 april in uw agenda!

Voor meer praktische informatie over de Grote maten Beurs, deelnemers en kortingskaarten kunt u kijken op: www.grotematenbeurs.nl


---

18 & 19 april 2009:

"Grote maten Beurs"


- 18 april 2009: 10:00 - 17:30 uur


- 19 april 2009: 10:00 - 17:30 uur


-----------------------------------------------------------------------------------------Organisatie: Beursgebouw Eindhoven BV

i.s.m. Marlon Sebel

Lardinoisstraat 8

5611 ZZ Eindhoven

Telefoon: +31 (0)6 29 07 09 91

Fax: +31 (0)84 75 37 832

e-mail: info@grotematenbeurs.nl

website: www.grotematenbeurs.nl

www.beursgebouw.nl


---

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.grotematenbeurs.nl