Gemeente Borsele

Bijzondere zesde finale 2nd influenZ

Op zaterdag 18 april organiseert de Jongerenraad Borsele alweer de zesde finale van het poppodium 2nd influenz. De finale vindt plaats in jeugdsoos De Stenge in Heinkenszand van 19.00 tot 01.00 uur. Een deskundige jury beoordeelt de tien bands. De winnaar krijgt een cheque en mag optreden tijdens Koninginnenach in âs-Heerenhoek en Klomppop in Ovezande. Daarnaast krijgt iedere bezoekers van de finale ook een vrijkaartje voor Koninginnenach in âs-Heerenhoek. Dus twee geweldige avonden voor slechts ⬠5,-.

Uit de vijf voorrondes hebben de jury en het publiek tien bands geselecteerd, namelijk Assassinated, Sixfiftynine, Side walk Stone, Custom Made, Fornost, The Wooden Shoes, Golden Coffee, Scarabee, Flying Nemesis en Infinite Mind. Samen met de special act Audio Fungus, de winnaar van vorig jaar, vertonen de bands op 18 april nog één keer hun kunsten. Tijdens de finale wordt ook een compilatie cd gepresenteerd. De beste opnames van 2nd influenZ, Hooi!Koorts en RegioRuis staan hierop. Bezoekers kunnen de cd kopen voor ⬠1,-. Daarnaast lanceert wethouder Vermue deze avond de nieuwe www.jonginborsele.nl website.

Vanwege het grote aantal bands begint de avond al om 19.00 uur. De gratis bussen rijden daarom op aangepaste tijden. Kaartjes kunnen gekocht worden bij de volgende voorverkoopadressen: X-ray en De Koperen Tuin in Goes, De Spin in Middelburg of aan de deur. Voor de finale zijn 400 kaartjes beschikbaar. Meer informatie over de finale en de bussen is te vinden op www.jongerenraadborsele.nl.