Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Maak 18 april a.s. kennis met eenmalig Milieupark op het Noordplein

Op zaterdag 18 april wordt het Noordplein door Roteb omgebouwd tot een éénmalig mini-Milieupark waar bewoners hun grof vuil kwijt kunnen. Van 09.00 tot 15.00 uur kunt u op het Noordplein terecht voor het inleveren van allerlei verschillende soorten afval.

Er staan containers waar u onder andere tuinafval, grof vuil, klein chemisch afval, hout, metalen en puin in kwijt kunt. Ook spullen of kleding die nog bruikbaar zijn en waarvan het zonde is om ze weg te gooien, kunt u deze dag bij het mini-milieupark inleveren. Piekfijn, het leukste tweedehands warenhuis, zorgt ervoor dat goede, gebruikte spullen een nieuwe eigenaar krijgen. Piekfijn is deze dag ook op het Noordplein aanwezig met een kraam waar tweedehands spullen en tweedehands fietsen gekocht kunnen worden.

Mocht u hele grote spullen hebben, dan kunt u dit melden bij een Roteb medewerkers op het Noordplein. Roteb komt dan met een wagen naar uw woning. Dit geldt alleen voor grote spullen die u zelf niet kunt brengen en alleen op zaterdag 18 april. Het mini-Milieupark is een éénmalige actie van Roteb en is bedoeld om u als bewoner kennis te laten maken met een Milieupark.