Gemeente Reimerswaal


Nationale Sportweek 2009

Geplaatst op: 14-04-2009
door: ()

De Nationale Sport Week, die dit jaar plaatsvindt van 18 tot en met 24 april, is dé kans om kennis te maken met diverse sporten. Ook in de gemeente Reimerswaal worden weer diverse activiteiten georganiseerd.

GPS-fietstocht door Reimerswaal
Dinsdag 21 april wordt voor volwassenen en senioren wederom een GPS-fietstocht georganiseerd. De organisatie van deze tocht is in handen van het Calvijn College uit Krabbendijke in samenwerking met de gemeente Reimerswaal. Leerlingen van het Calvijn College zullen uitleg geven over het GPS-navigatiesysteem en helpen u op weg met een tocht die langs verschillende bedrijven leidt. Op enkele van die bedrijven krijgt u een rondleiding, op andere bedrijven staat een bakje koffie op u te wachten. Bij de stops tussen 12.00 uur en 13.00 uur is een kleine broodmaaltijd voor u geregeld. Dit jaar kunt u kiezen uit een fietstocht van ca. 20 kilometer of een tocht van ca. 40 kilometer. In overleg kan tussen 9.00 uur en 10.00 uur gestart worden. Vooraf opgeven is belangrijk!!

Boksclinic voor jongeren in Yerseke
Dinsdagavond 21 april vanaf 19.00 uur is er voor jongeren van 12 tot en met 22 jaar de mogelijkheid om te boksen in de gymzaal aan de Tuinstraat in Yerseke. De boksclinic staat onder leiding van een instructeur in samenwerking met het breedtesportteam van de gemeente Reimerswaal. Om deel te nemen moet wel ingeschreven worden!!

Sportieve damesochtend
Woensdagochtend 22 april kunt u van 9.00 uur tot 10.00 uur gratis deelnemen aan een aerobicles in de sporthal in Kruiningen. Vervolgens kunt u van 10.30 uur tot 11.30 uur deelnemen aan een gecombineerde yoga-/pilatesles. Tussen de lessen door is er gelegenheid om een bakje koffie te drinken. Het is natuurlijk ook mogelijk om maar één van deze lessen te volgen. De lessen worden dusdanig ingericht dat iedereen, ongeacht het niveau, hieraan deel kan nemen. Inschrijven is gewenst.

Nordic Walking in D´n Inkel
Donderdagmiddag 23 april van 13.30 uur tot ongeveer 15.00 uur wordt een Nordic Walking clinic in D´n Inkel georganiseerd, onder leiding van Louise Raithel. Hierbij is ruimte voor zowel gevorderden als beginners. Om deel te nemen moet wel ingeschreven worden!!

Hockeytoernooi in Rilland
Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 kunnen zich opmaken voor een hockeytoernooi in de gymzaal aan de Cromvlietstraat in Rilland. Woensdagmiddag 22 april zal daar het uni-hockeykampioenschap losbarsten. Opgeven kan via jullie meester of juffrouw, of door te bellen/mailen naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl / 0113 - 395 371. Bij inschrijving geef je de namen van je ploeg door (4 of 5 spelers) en verzin je een supervette teamnaam! Opgeven kan tot en met maandag 20 april a.s.!!

Voor de bovengenoemde activiteiten kan ingeschreven worden door het inschrijfformulier in te vullen of door te mailen naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl. Bellen kan ook op telefoonnummer 0113 - 395 371