Deelgemeente Oud-West Amsterdam



---

Winnen tijdens de Groen- en Milieumarkt

15 april 2009
Op zaterdag 18 april is de Groen- en Milieumarkt op het Nicolaas Beetsplantsoen. Op de Groenmarkt zijn weer volop planten te koop. De Milieumarkt staat dit jaar in het teken van winnen. Er worden tal van voordelige milieuvriendelijke producten verkocht. Bezoekers krijgen deskundig bespaaradvies en er zijn leuke prijzen te winnen met de milieuquiz en afvalLINGO. De markt duurt van 11:00 tot 15:00 uur.

Winst voor iedereen

De milieumarkt wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. Deze keer staat de markt in het teken van winnen. Portefeuillehouder Yvonne Lammers: "Je kunt al heel eenvoudig bijdragen aan een beter milieu en in veel gevallen is dat ook nog eens gunstig voor de portemonnee. We willen graag laten zien dat een beter milieu winst oplevert voor iedereen."

Veel te beleven

Op de traditionele Groenmarkt worden weer planten verkocht tegen aantrekkelijke prijzen. Er is een kraam met gratis spaarlampen voor iedereen die er eentje koopt. Er is een stand waar leuke milieuvriendelijke producten verkocht worden. Deskundige adviseurs geven tips om te besparen op de energierekening. Er zijn leuke prijzen te winnen bij de Milieuquiz en met afvalLINGO, gepresenteert door Koos de Vuilnisman.
Hij zorgt deze dag voor plezier en vermaak.

En verder...

Kinderen kunnen meedoen aan een heus wateronderzoek en voor de allerkleinsten is er een zweefmolen. U kunt een imker aan het werk zien, er is een terras met (h)eerlijke producten, gratis fair trade koffie en thee en live muziek.

---