Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Bekendmaking Inspiratieparken van Gastvrij Nederland

Zaterdag 18 april, tijdens de ANWB Kampeerdagen in Ouderkerk a/d Amstel, maakt Joep Thönissen de vijf Gastvrij Nederland Inspiratieparken bekend.

Op een Inspiratiepark kan men leren, toetsen, ervaren en ontdekken hoe een belevingspark er uit kàn komen te zien. Hierbij staat de totaalbeleving centraal. Ieder inspiratiepark zal vanuit één van de vijf belevingswerelden de complete bedrijfsvoering op elkaar afstemmen. Op alle facetten van het park zoals: communicatie, ontvangst, parkinrichting, omgeving etc. moet de gast zich aangesproken voelen. Vakantie is beleving en beleving is emotie. Het doel van de Inspiratieparken is enerzijds het proces van theorie naar de praktijk in kaart te brengen en anderzijds tastbare voorbeelden mee te geven aan recreatieondernemers, overheid en andere instanties. Het is hierbij de bedoeling dat recreatieondernemers de praktijkkennis kunnen combineren met hun eigen creativiteit en visie!

Recreatieondernemers en vakantiegangers kunnen tijdens de ANWB Kampeerdagen uitgebreid kennis maken met Gastvrij Nederland, de Inspiratieparken en de nieuwe vakantiebeleving. Ook benieuwd naar de vijf inspiratieparken? Kom dan op 18 april naar de ANWB Kampeerdagen!