RTL Group

Nieuwe reeks Succes Verzekerd met Carlo Boszhard bij RTL 4

Carlo Boszhard is vanaf zaterdag 18 april weer terug op de zaterdagavond van RTL 4 met het succesvolle spelprogramma Succes Verzekerd. Elke kandidaat ontvangt bij de start van zijn deelname aan de spelshow één miljoen euro, maar voordat hij het geld mee naar huis mag nemen moet de deelnemer eerst nog even zeven vragen goed beantwoorden.

Voordat het spel van start gaat, vraagt Carlo de kandidaten altijd: Wat zou jij doen met een miljoen?. Vervolgens start het spel met de eerste vraag, die drie antwoordmogelijkheden heeft. De tweede vraag heeft vier antwoordmogelijkheden, de derde vraag heeft er vijf enzovoort. Denkt de miljonair in spé het antwoord op de multiplechoicevraag te weten, zet hij daar al zn geld op in. Weet de kandidaat op alle zeven vragen meteen het juiste antwoord te geven, dan gaat hij als miljonair naar huis.

Twijfelt de kandidaat, dan kan hij bij maximaal drie vragen zijn geld verspreiden over verschillende antwoordmogelijkheden. Uiteraard gaat alleen het bedrag dat is ingezet op het juiste antwoord mee naar de volgende ronde. Weet de kandidaat het antwoord echt niet, dan kan hij tijdens het spel één keer een verzekering nemen. Dan speelt hij de vraag niet, maar kost het 50% van het geld waar de kandidaat op dat moment mee speelt.

Uitzending: vanaf zaterdag 18 april elke week tussen 22.00 en 23.00 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/succesverzekerd

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal van Carlo Boszhard op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, tel: 035 - 6718 553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718 482 of danielle.van.es@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.