Ingezonden persbericht


NO COMMENT in laatste kwartfinale voorronde Rottepop

Zaterdag 18 april is de vierde en laatste kwartfinale van de voorrondes van Rottepop. Dit keer speelt het zich af in de Rotonde in Berkel en Rodenrijs. De winnaar mag op zaterdag 16 mei weer naar de Rotonde om in de finale uit te maken wie het Flexworx Rottepop festival mag openen. De finalisten tot nu toe zijn Toffe Haan, Tripper en Offhanded. De eerste band speelt om 22.00 uur. Ook deze voorronde wordt weer gesponsord door Free Record Shop en de Popunie en daardoor is de toegang gratis.

Naast de bands Parkway Avenue en Monsieur Cannibale is No Comment is de laatste band die zich nog kan kwalificeren voor de finale. De band uit Naaldwijk heeft het er maar druk mee momenteel. Afgelopen vrijdag stonden ze nog in Patronaat en deze week zijn ze iedere dag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen bij de radioshow Stenders Eetvermaak op 3FM. Daarnaast hebben ook podia als Paradiso, Paard van Troje en Speakers en festivals als Beatstad, Waterpop en Schippop kennis mogen maken met No Comment én hebben ze in het voorprogramma gestaan van Di-Rect. Ook zijn ze te gast geweest in TMF Reaction en bij radiostation KinkFM. De sound van de band kan het best worden omschreven als op Amerikaanse leest geschoeide rock.

Na deze avond zijn alle finalisten bekend en mogen zij zich opmaken voor de finale op zaterdag 16 mei, wederom in de Rotonde. De inzet is een gratis fotoshoot voor de band en natuurlijk mag de winnaar het festival openen. Kaarten voor Flexworx Rottepop op 20 juni zijn beschikbaar bij alle Free Record Shop vestigingen en via http://www.rottepop.nl . Daar vind je ook de overige voorverkoopadressen. Koop je je kaartje vóór 1 mei, dan kun je Milow, Infadels, Room Eleven, Voicst, Rigby, De Staat én de NightWriters zien en horen voor een early bird tarief van ¤14,50 voor volwassenen of ¤9,50 voor kinderen onder de twaalf jaar.

http://www.nocomment.nl

Noot aan de redactie (