Afsluiting N325 wegens werkzaamheden

9 april 2009, 15:50
De provincie Gelderland voert op zaterdag 18 en zondag 19 april onderhoudswerkzaamheden uit aan de Pleijroute (N325) in Arnhem. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het herstellen van de geleiderail, het onderhouden dan wel vervangen van wegmeubilair, het vegen van de goten, en het verwijderen van zwerfvuil. Ook staan er onderhoudswerkzaamheden aan Fort Westervoort gepland.

Afsluiting rijstroken
Op zaterdag 18 april van 06:00 tot 18:00 uur worden in beide rijrichtingen de rechterrijstroken afgesloten tussen het kruispunt met het Nijmeegseplein en het kruispunt met de Westervoortsedijk. Het verkeer kan enkel gebruik maken van de linkerrijstroken. Op zondag 19 april van 06:00 tot 16:00 uur worden in beide rijrichtingen de linkerrijstroken afgesloten tussen het kruispunt met het Nijmeegseplein en het kruispunt met de Westervoortsedijk. Het verkeer kan enkel gebruik maken van de rechterrijstroken. Voor beide afsluitingen geldt dat er verkeershinder is. De toe- en afritten blijven in gebruik.

Fort Westervoort
Op zaterdag 18 april zijn er tevens onderhoudswerkzaamheden aan Fort Westervoort. De wanden worden schoongemaakt en de blauwe band aan de buitenzijde van het fort wordt opnieuw geschilderd. Ook voor deze werkzaamheden worden de rechterrijstroken in beide rijrichtingen afgesloten tussen het kruispunt met de Westervoortsedijk en het kruispunt met het Lange Water.
De afsluitingen zijn van circa 06:00 tot 18:00 uur. Het (brom-)fietsverkeer ondervindt geen verkeershinder.