Gemeente Kollumerland

PB 13/2009 Open dag gemeente Kollumerland c.a.

Kollum, 16 april 2009

Op zaterdag 18 april 2009, van 10.00 tot 16.00 uur houdt de Gemeente Kollumerland c.a. open dag voor belangstellenden. In het gemeentehuis, bij de buitendienst en de brandweer zijn veel activiteiten te beleven. Hoogtepunten zijn onder andere optredens van Carla de Bruine, bigband en diverse brassbands, trouwen voor spek en bonen en âspeeddatenâ met wethouders en raadsleden.

Het is al weer ruim vijf jaar geleden dat het gemeentehuis van Kollumerland c.a. geopend is (september 2003). Tijd voor weer een open dag. De gemeente pakt behoorlijk uit. Er is die dag van alles te beleven.
Naast muzikale optredens van Carla de Bruine uit Kollum, Bigband âDe Wâldsangâ van Andries Renema en brassbands uit de gemeente, kunt u ook genieten van de kunsten van woodcarvers, oftewel kettingzaagkunst. Â

Trouwen voor spek en bonen
Voor de kinderen is er een hele leuke activiteit! Ze kunnen trouwen voor spek en bonen. In trouwkleren, voor een echter BABS, met bruidsboeket, ringen, trouwboekje en met heuse getuigen kunnen ze elkaar het âjaâ woord geven. Om 11.00 uur âtrouwtâ een jong stel (beide 6 jaar) uit Kollumerzwaag.

âSpeeddatenâ met wethouders en raadsleden
In vijf minuten even vertellen wat je op het hart hebt, de ideeën die je hebt of iets anders. Vertel het een wethouder of raadslid. Je krijgt nu de mogelijkheid.

Er is die dag van alles te beleven. Zie voor meer informatie op www.kollumerland.nl of in de Hûs oan Hûs van het Nieuwsblad van Noord-Oost Friesland van woensdag 15 april 2009.


---

********************************
Gemeente Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA / Van Limburg Stirumweg 18, 9291 KB Kollum.