Gemeente Harderwijk


Gemeente zaterdag present op ânieuwbouwtopâ

De gemeente Harderwijk werkt aanstaande zaterdagmiddag mee aan de âNieuwbouwtop!â, de informatieve presentatie van nieuwe koopwoningen. In een sfeervolle ambiance kunt u onder het genot van een hapje en drankje en de muzikale begeleiding van Peter Ligtermoet op uw gemak alle nieuwbouwwoningen bekijken die er op dit moment in Harderwijk te koop zijn. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom in de Catharinakapel aan het Klooster. De Nieuwbouwtop is een initiatief en samenwerking van de gezamenlijke projectontwikkelaars en makelaars, de Rabobank en de gemeente Harderwijk.

Onze gemeente kent momenteel een vrij breed aanbod van net opgeleverde nieuwe koopwoningen. Wie zich nu wil oriënteren op een nieuw huis krijgt zaterdagmiddag een prachtig en vooral ook compleet overzicht. Harderwijk heeft voor elk wat wils: appartementen, eengezins rijen- en hoekwoningen, tweekappers en zelfs vrijstaande woningen. De nieuwbouwverkopende makelaars kunnen u ter plekke alles over deze woningen vertellen en natuurlijk kunnen uw eigen wensen en behoeften uitgebreid worden besproken. De gemeente heeft er bouwkavels in de aanbieding.

De enigszins stagnerende huizenverkoop werkt uiteraard ook door in de nieuwbouw. Voor gegadigden die nu kunnen beslissen is dat een voordeel: keus genoeg. Overigens is niet uit te sluiten dat deze woningen voor een gedeelte ook worden betrokken door liefhebbers van elders. Juist begin deze maand heeft het gemeentebestuur besloten voor vrijwel alle koopwoningen âvrije vestigingâ af te kondigen. Het openstellen van de grenzen voor kopers zonder binding is overigens het gevolg van een gerechtelijke uitspraak tegen de gemeente Uden.


____________________