Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Wereld / Nieuws
De herhaling van televisieprogramma WIELERLAND wordt zondag 19 april eenmalig op RTL4 uitgezonden om 8.20 uur. De overige herhalingen zijn zondagochtend om 9.30 uur te zien op RTL7.

Herhaling WIELERLAND eenmalig op RTL 4

(QWP Ridderkerk Fri, 17 Apr 2009 11:32:00 GMT) - De eerste uitzending van Wielerland is zaterdag 18 april tevens te bekijken op alle grote schermen langs het parcours van de toerversie van de Amstel Gold Race in Limburg. WIELERLAND Wielerland is het tv-programma van wielren-website Wielerland.nl en is morgen (18 april) voor het eerst te zien om 16.30 uur op RTL7. Deze eerste aflevering staat grotendeels in het teken van de Amstel Gold Race. Kijkers krijgen een kijkje achter de schermen bij Team Rabobank en het Vacansoleil Pro Cycling Team. Beide ploegen zijn afgelopen week gevolgd tijdens de trainingen. Daarnaast geeft bondscoach en koersdirecteur Leo van Vliet zijn visie op de race van zondag. Michael Boogerd ontmoet deze week tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen, Stijn Devolder. De presentatie van Wielerland is in handen van de bekende oud-wielerprof Michael Boogerd. Uitzendschema WIELERLAND Elke zaterdag om 16.30 uur op RTL 7 Herhalingen elke zondag om 09.30 uur op RTL7 (met uitzondering van de eerste herhaling: zondag 19 april 08.20 uur op RTL4) Het programma WIELERLAND is ook op internet te bekijken op onderstaande websites; www.wielerland.nl www.rtlgemist.nl www.rabosport.nl Meer informatie over Wielerland.nl
Initiatiefnemer van Wielerland is Marco Goudswaard, de eigenaar van de website www.wielerland.nl; de meest populaire en meest bezochte wielerwebsite van Nederland, met meer dan 320.000 unieke bezoekers per maand. De productie is tot stand gekomen met televisieproducent Pilarczyk Mediagroep, onderdeel van Telegraaf Media Groep Nederland.